dijous, 15 de maig del 2014

L'ESPIA A LA CASA DE LA VILA!


L'ESPIA A LA CASA DE LA VILA: DE REFERENDUS, OBRES FARAONIQUES, ENDERROCS SALVATGES I ABANDONAMENT URBÀ!


Eren els temps de les vaques grasses i Manresa trencava les seves costures abandonant el centre històric. Milers i milers d’habitatges es van construir i encara ens deien que en calien milers més enfilant-se cada cop més lluny del centre i alhora es feien poques obres que s’eternitzaven: el nou Kursaal i el pàrquing de la Reforma en són l’exemple. Aleshores ningú parlava d’esponjar barris i teníem zones que semblaven haver patit un bombardeig aeri. Casualment ara en plena crisi, amb la construcció aturada, amb una caiguda demogràfica innegable l’Ajuntament ha descobert la necessitat d’esponjar part de la ciutat enderrocant diferents edificis mentre altres cauen sols gairebé a diari. I la llera del riu està abandonada, s’han col·locat tanques per amagar vergonyes i el manteniment de la ciutat és penós. Ara a la Casa Gran estan dels nervis: un referèndum aclaparador no accepta l’enderrocament del Conservatori, a la fira centenars de persones van signar a l’estand d’ Stop Accidents & Plataforma no més morts a la C-55 i entre alguns partits i tècnics de l’Ajuntament creix la dissensió davant la cega política habitual de la Manresa feliç i callada que encara defensa esmaperdut l’alcalde Valentí Junyent i el seu partit!

http://www.regio7.cat/manresa/2014/05/12/no-lenderroc-del-conservatori-guanya/267749.html



i ara proves fotogràfiques de la manca de manteniment són del pas  de vianants de la muralla del Carme, a tocar la plaça Sant Domènec, davant > l'edifici de Cal Jorba, és un dels dos passos de vianants que travessen del  passeig i el c/ Guimerà cap a la plaça. La plaça on hi ha el Conservatori
que volien tirar a terra per fer-la més gran i esponjar cap el barri vell  per fer-ho tot molt bonic, i amb aquestes imatges ja es veu el que els  importa l'urbanisme manresà, quan no són capaços ni de reparar una vorera del  centre de la ciutat, que a més de fer deixat, suposa  un gran perill per als  vianants.:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada