divendres, 5 de setembre del 2014

DAVANT LA DARRERA MORT A LA C-55 MOBILITZACIÓ EL 13 DE SETEMBRE A LES 17:00

 13 de septiembre de 17:00 a 17:30

Lloc: C-55 Km 1,9 – enfront Centre de Jardineria Sant Bernat (terme Esparraguera)


Seguint endavant amb el nostre ferm compromís davant el nou accident mortal succeït el  dilluns 1 de setembre, l’ ASSOCIACIÓ CÍVICA PLATAFORMA CIUTADANA NO MÉS MORTS A LA C-55, la FAVM  de Manresa i STOP Accidents Catalunya, us convoquem al tall de carretera què en el mateix punt de l'accident vol fer evident el condol per la darrera víctima mortal i alhora per denunciar la passivitat del Conseller Santi Vila i de la majoria de polítics locals i  per seguir reclamant les millores urgents que acabaran definitivament amb aquesta sagnia: el total desdoblament de la C-55 i la gratuïtat de la C-16. 

La concentració consistirà en trobar-nos  a les 16:45 h a la C-55, en el punt quilomètric . 1,9,  a l'esplanada d’entrada del polígon que hi ha just enfront davant del  Centre de Jardineria Sant Bernat, a tocar del municipi d’Abrera. A les 17:00 h. es tallarà la carretera al trànsit i  es donarà la benvinguda a tots els presents, seguidament es llegirà un manifest conjunt de les tres entitats organitzadores i restarem allà fins  les 17:30 hores en record per la darrera víctima mortal, Juan Carlos G. A. de 46 anys i veí de Barcelona, on donarem per acabat el tall amb unes paraules de comiat.









Recomanem arribar al lloc de concentració abans de les 16:45h. per començar l'acte amb puntualitat. Si ho feu més tard no us assegurem que es pugui accedir per quedar tallats tots els accessos.

Pel que fa a l'aparcament, podeu aparcar als carrers del polígon industrial com indiquem en la foto que us adjuntem.

Us agraïm per avançada  la vostra participació, paciència i comprensió.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada