dilluns, 27 de gener del 2014

MÉS INFORMACIÓ SOBRE L'AQUELARRE PREVARICADOR DE LA C-55 A MANRESA

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/milions-per-c-55-mentre-resol-que-pot-fer-c-16-3034922

http://www.vilaweb.cat/acn/ultima-hora/4168848/20140123/plataforma-nomorts-c-55-creu-sistema-tarifari-variable-c-16-esta-condemnat-fracas.html

http://www.elsetmanari.cat/noticies/detail.php?id=18120

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/docs/2014/01/22/15/54/41fdcbe7-a080-4935-961e-705bd418107f.pdf

http://www.acn.cat/acn/738678/General/audio/Manresa-millores-xarxa-viaria-C-55-C-16-peatge-rebaixa.html

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/710995-la-c-16-sera-mes-barata-quan-hi-hagi-mes-transit.html?cca=1

Quines components deuen dur  l'aire i l'aigua que respiren i beuen els polítics manresans per reclamar cada cop menys i amb menys senderi? Fa dos anys demanaven menys que fa quatre i ara es limiten a aprovar en Ple,  amb aplaudiments, "todos juntos y en unión"  govern i oposició exactament allò que el conseller de Ferrovial  i Millet - Ui, volia dir de Territori- ja havia anunciat dies abans a la premsa.  I amb uns  sandalios de la CUP pixant fora del  test,  preocupats per la microflora i la fauna. Ja sabem que per festes pixen pels carrers, tot sigui dit!

Contrasta l'alegria, el suport, la propaganda i la venda de productes infames o inexistents quan des del territori ajuntament rera ajuntament van ajustant el seu posicionament  en el mateix sentit que ho fa aquesta Plataforma. I  ara fins i tots els representants dels mateixos partits mesells manresans en el Consell Comarcal no es creuen l'enèsim conjunt de pedaços;  alguns d'ells directament absurds com no actuar en els veritables punts negres i l'inventar-se una mesura inèdita en el món mundial que és anunciar per terra, mar i aire quan hi hagi un embús a la C55 que si vas a la C16 et faran un bon preu!!! Suposo que a part dels habituals falsos informes del Servei Català de Trànsit posaran algun senyal lluminós o panell informatiu. Cervells priviligiats, senyors de la Conselleria, senyor Vila i acòlits del ramat polític de Manresa (quin ull els romans posant-li Minorisa!!!) Que dira una cosa així com: Ara que està aquí  penjat i emprenyat  a la C-55 per la nostra mala fe i incompetència  si passa per la C-16 se  li farà un preu arregladet!

Per cas el govern del nostre país no ha de garantir el trànsit fluid i segur en una via pública de la seva titularitat?


 A part que l'invent no servirà de res pel transit. Això sí Ferrovial- Autema  tindrà més publicitat gratuïta i alguns doblers més! A que juguen els Santi Vila i els Valentí Junyent  de torn acompanyats de la seva comparsa de caps grossos? De moment que sapigan- el que avisa no és traidor!-  que ja en aquests moments la Plataforma estudia legalment la possibilitat de denunciar-los legal i publicament per possible prevaricació i suborn.  Una idea com la que publiciten solament la  podia parir  en Valentí Junyent o un corrupte funcionari mexicà.

Per aclarir el nostre radical judici sobre la més que dubtosa legalitat de l'invenció us proposem l'exemple proporcionat per un dels nostres lectors: Imagineu que us trobeu a casa i sentiu i veieu uns lladres que estan forçant la porta d'entrada. Aleshores feu el que cal - que no és el que va fer el midnight killer de tots conegut - sinó trucar els Mossos, i escoltessiu  una gravació que us digués: Tenim totes les nostres unitats ocupades i una cua d'usuaris per atendre..., ara bé els  recomanem que contactin  amb  Detectius Sánchez que us faran un bon preu. El  seu telèfon és...  Oi que faria pudor? Doncs aquesta és la gran aportació del conseller titella de Ferrovial aplaudida i cogestionada  pel gran polític Valentí Junyent i els descerebrats polítics manresans!

Cal resar a l'àngel de la guàrda perquè amb aquests dropos corruptes  anem ben  servits!!!







A vegades cal desconfiar de les unanimitats glorificadores dels mitjans!






No fugiu del ramat del seny que us diran enemics del poble!!! H. Ibsen (dedicat al senyor Valentí Junyent!!!)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada