dissabte, 4 de gener del 2014

PARLA UN DELS LACAIS DE FERROVIAL!


Després de tota classe d'incompliments i d'un llarg silenci l'inclit conseller de la matèria  i suposat accionista d'una empresa de " POMPAS FUNEBRES"  S'ha dignat parlar per mirar de desconvocar la concentració de dissabtre vinent al quilòmetre 22 de la C-55 a Castellgalí.   I obviament el que diu és poc, miserable, botifler i desvergonyit...És com sentir els lladrucs del gos de l'empresa fonogràfica.






El conseller Santi Vila rebent instruccions,  atent i seriós,  de Ferrovial-Autema-La Caixa-Abertis, etc. etc. Abans de parlar sobre  la C55, i l'abandonament de les comunicacions al Bages... Tot esperant que el seny xaiesc s'imposi un cop més...


http://www.naciodigital.cat/manresainfo/post/40795


Les seves miserables paraules...

Què contrasten amb el silenci dels anyells dels partits polítics manresans. En un mes incapaços de fer ni dir res.  Es veu que fins i tot  les CUP  reben panera de Ferrovial-Autema, ja que els preocupa el trinxament del territori però no els importa en canvi el degoteig de morts i ferits i les comunicacions decimonòniques de les que gaudim. La productivitat  política de les  CUP:  un miserable i desgraciat comunicat en els darrers quatre anys és de traca!


I aquí .sí, unes paraules assenyades:


http://www.naciodigital.cat/manresainfo/opinio/7394/no/son/nom/estadistiques


I aquí teniu una instantanea del Ple municipal de Manresa discutint acaloradament de la C-55 i dels seus perills!





On obviament costa de distingir l'alcalde expert en camuflatge, fugides, camaleonisme i trasvestisme en  Valentí Junyent, si us el trobeu pregunteu-li sobre les mesures, converses, reivindicacions i actuacions que fa per solucionar el tema. Per nosaltres el millor que pot fer és dimitir i dedicar-se de nou al bàsquet! El seu treball de gestió d'equips és invisible, inaudible, inodor i opac! 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada