divendres, 20 de desembre del 2013

A RITME DEL RAP FRAUDULENT LA REALITAT I LES SEVES CAUSES


No hem hagut d'esperar ni 24 hores per veure com la tossuda realitat venia a desmentir les fantasies i ocultacions  presentades a bombo i platerets pel RACC i que no eren més que un frau oficiat amb dossier i power point una  davant la crèdula, domesticada i comprada premsa. Si senyors han bastat quatre gotes i a la perillosa C55 entre les 17:00 i 18:00 hores ! i s'han produït tres  greus accidents que han obligat a tallar  el transit durant més d'un hora i els retards s'han allargat fins més de dues hores, com sempre inicialment el Servei Català de Trànsit amb la seva  provada fidelitat a l'establiment ha ocultat la realitat tant com ha pogut. Òbviament  la C16 no s'ha obert al transit gratuïtament:  tot sigui pel negoci! I centenars de vehicles i ciutadans n'han pagat les conseqüències.
Com a colofó llastimós al dia el Ple municipal de Manresa amb grosses benes als ulls ha retornat per  on solia a la servil inacció i de nou sembla estar al mateix temps en contra del desdoblament de la C55 i a la gratuïtat de l'Autopista C-16. Els ha faltat poc per aplaudir el fraudulent informe d'ahir.  Deu ser l'efecte panera de Nadal  que han rebut ben segur ja de part d' Autema  juntament amb algun altre incentiu crematístic...Oi que m'entenen?
 Quina vergonya, quin fàstic i quanta llana per esquilar al territori! ...( repetiu seny, seny com si fóssiu un ramat d'ovelles i semblarà talment com si fóssiu en algun Ple Municipal o reunió del Consorci Viari, també sempre hi ha algú que dorm paint el dinar abundós i ronca en sordina...)
Per acabar adjuntem un dossier de les Pimes catalanes molt il·lustratiu!



http://www.naciodigital.cat/manresainfo/noticia/40548/dos/accidents/amb/ferits/menys/hora/c-55




http://web.pimec.org/repositori/documents/actualitat/ca/I_PIMEC_9_2012_carreteres.pdf

1 comentari: