dimecres, 18 de desembre del 2013

AMB UNA BOCA DE RAP ENS HEM QUEDAT AMB EL NOU INFORME RAP_EUROPA 2013

Des de fa 10 anys per aquestes entranyables dates nadalenques és dòna a conèixer l' informe anual que pel que fa a Catalunya és executat pels escolanets de la Caixa i de les Autopistes autodenominats Reial Automòbil Club de Catalunya  i com sempre any rere any les coses milloren de tal  manera que som a punt d' arribar al nirvana automobilístic i amb unes carreteres magnífiques en les quals fins i tot volent un no hi pot prendre mal de cap manera.

L' any anterior aquesta banda de briballs encara va analitzar  la part nord de la C - 55 de Manresa amunt on a els sinistres són relativament escassos  ja que està desdoblada i té altres alternatives com l'Eix i en canvi casualment com la resta d' anys  anteriors no van considerar la C - 55  en el tram Abrera - Manresa on hi van morir 12 persones .  Aquesta és la mateixa política franquista  SCT encara millorada  si et mates a la C - 55 segons els seus càlculs encara ets ben viu i aquí no passa res! I  visca els peatges i els negocios marca Espanya de l' economia extractiva que no produiexen  res més que malparits amb triples papades .

Com enguany al tram nord de la C55 s'han produit més accidents i algunes morts aquest tram tampoc es  ara digne de cap estudi ni reflexió . En canvi podem observar el trànsit de bens a Matafaluga i de porcs a Vilabornis d'Amunt.

És veu que aquesta gent estan avessats a les auditories de tot tipus: deuen ser els mateixos que ens deien que teniem unes caixes d'estalvi potents , sanejades i benefíques. Un dia mirarem les coincidències entre consells d' administració d' Autopistes , grans constructures , caixes i RACC , no sé perqué imagino que seran els mateixos individus que ens volen amarrats al banc dels esclaus i dels ignorants !


La veritat i la llibertat ens fan lliures!



http://www.presspeople.com/nota/informe-carreteras-eurorap-2013


http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/risc-patir-accident-transit-catalunya-baixa-2938629



http://www.naciodigital.cat/manresainfo/noticia/40509/indignacio/davant/ultim/informe/sobre/accidentalitat/obvia/c-55






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada