dimarts, 3 de desembre del 2013

LES SAGNANTS XIFRES DE LA C-55


Adjuntem les dades oficials facilitades per la Conselleria d'Interior amb data 30 de juliol d'enguany a la Mesa del Parlament sobre l'accidentalitat de la C-55 des de l'any 1995. Aquesta petició fou cursada pel diputat Jaume Bosch d'Iniciativa a sol·licitud d'aquesta Plataforma que no havia obtingut aquestes dades ni amb la mediació del Síndic de Greuges de Catalunya. Les xifres parlen per si soles i mostren el desvergonyiment de tants pròcers  i de l'estulticia del bloc ciutadà del seny i l'horrible cost mai avaluat -tot en benefici dels interessos econòmics d'Autema i de tot l'entramat corporatiu que l'envolta.
Anem a les xifres, no s'inclouen les de 2013 encara no definitives per raons obvies, però ja portem 3 víctimes mortals, quan la comunicació reflexava les 2 existents fins el moment:

ACCIDENTS (1995/2012)      amb ... MORTS...FERITS GREUS...FERITS LLEUS
    
          1.900                                        184               794                  2.183

Us imagineu el soroll mediàtic i les respostes ciutadanes amb aquestes mateixes xifres si fossin a causa d'atemptats d'una organització terrorista? Però es tracta d'accidents en una via transitada per esquiadors, boletaires, i així fins a 32.000 vehicles diaris , molts camions, que en la majoria del traçat solament té un carril. I és fàcil dir que la culpa és del mort o del ferit...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada